Laptop ASUS K95VB-YZ053D

Laptop Asus K95VB-YZ053D cu procesor Intel&#174; Core<SMALL><SUP>TM</SUP></SMALL> i7-3630QM 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 1TB, nVidia GeForce G740 2GB, FreeDOS, Dark Indigo
ASUS K95VB-YZ053D este un laptop ce poate fi utilizat ca desktop replacement si vine cu un raport performanta / calitate / pret mai mult decat ideal. Poate fi utilizat atat in regim office / multimedia dar si pentru aplicatii PRO sau gaming.


ASUS K95VB-YZ053D nu este genul de laptop pe care sa-l carati intr-o geanta zilnic datorita dimensiunilor mai putin portabile, este cel mai mare laptop disponibil pe piata si este construit pentru a inlocui PC-ul clasic. Cu un ecran full HD de 18,4 ", noul ASUS K95 va ofera un inlocuitor perfect echilibrat al desktop-ului, care va ofera putere si portabilitate.


Tip procesor:
Intel® CoreTM i7, 2400Mhz

Memorie:
4 GB DDR3 

Frecventa:
1600 MHz

Capacitate Hard Disk:
1 TB

Viteza de rotatie:
7200 rpm

Placa Video Dedicata Nvidia GeForce GT 740M , 2048MB

Baterie:
6 celule


Asus K95 are o serie de caracteristici concepute pentru a face calculatorul mai usror.
Acesta dispune de un design ergonomic-iF Design Award castigatoare tastatura sic in timp ce IceCool Technology plaseaza componentele generatoare de caldura departe de suportul pentru palma, asigurand o experienta de tastare confortabila pentru utilizatori chiar si dupa perioade lungi de utilizare.
Laptop-ul este propulsat de unul dintre cele mai performante procesoare mobile, un i7 din seria Ivy Bridge ce mai primeste un plus de putere de la tehnologia Hyperthreading ce ii permite sa se comporte ca un procesor cu 8 nuclee iar prin Turbo Boost frecventa nativa de 2.4 GHz poate urca pana la 3.4 GHz. Este un procesor ce o sa faca diferenta in aplicatii complexe si o sa scurteze mult timpul de asteptare chiar daca obisnuiti sa lucrati in regim multitasking. Memoria ram de 4 GB este suficienta pentru majoritatea utilizatorilor, in caz ca aveti nevoie de mai mult ram puteti adauga pana la maxim 16 GB. Hard disk-ul este un model SATA3 foarte rapid datorita vitezei de 7200rpm si ofera un spatiu de stocare mai mult decat generos. In caz ca doriti sa adaugati inca un hard disk sau un SSD ultra-rapid aveti liber un slot. Accesul la hard disk si ram se face foarte simplu, trebuie doar sa deschideti capacul de pe spate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Stii bancul cu...? Aproape toate bancurile sunt aici

Orar clasele 9,10 si 11 Stiinte ale naturii

Despre Transpiblock - pareri dupa doua saptamani de folosire